Haaveilusta todeksi

Syyllistyn itsekin usein samaan syntiin, haaveilen ja haaveilen monesta asiasta, tekemättä niille kuitenkaan konkreettisesti yhtään mitään. Tänä keväänä olen kuitenkin päättänyt toimia toisin ja jatkaa tätä vuoden kestänyttä elämänmuutosta parempaan.

Mistä mie sitten haaveilen? Mitkä ovat ne jutut, jotka saavat jaksamaan päivästä toiseen kaikkea, mitä eteen tuleekaan?

1. Terveys. Haaveilen ajasta, jolloin en tarvitse VPAP-hengitystukikonetta päiväsaikaan. Olen treenannut pikkuhiljaa keuhkojani, ja viimeinkin tuntuu että olen valmis. En aio edelleenkään leikkiä terveydelläni, mutta aion yrittää.

2. Perhe. Aion yrittää viettää sukulaisten kanssa laatuaikaa. Aikaa, ehkä määrällisesti ei niin suurta, mutta sisällöllisesti kyllä.

3. Matkustaminen. Ulkomaanmatka on pitkään ollut haaveena, ja huhtikuussa se olisi sitten edessä. Lontoo <3
Tavoitteena myös yrittää jatkaa kotimaassa reissailua.

4. Uudet tuttavuudet. En haaveile isosta kaverilaumasta, mutta muutama uusi tuttavuus piristäisi elämää.

5. Harrastukset. Tahtoisin kehittää omia piirrustus- ja maalaustaitojani edelleen, oppia valokuvauksen saloja ja raahata hartsinukke-laumaani enemmän uloskin kuvauksia varten. Lisäksi haaveilen boccian tai salibandyn kokeilusta.

6. Tatuointi. Mielessäni muhinut tatuointiajatus on vihdoin valmis toteutettavaksi, ja aion sen myös ottaa. Omistan ennestään kaksi tatuointia.

Muitakin haaveita miulla on, mutta ne jääköön vielä salaisuudeksi. Mutta, mistä sie haaveilet? Aiotko toteuttaa tänä vuonna jonkin niistä haaveista? Jätähän kommenttia!

Sydämeen kätkeytyy haaveet...

Sydämeen kätkeytyy haaveet…

One thought on “Haaveilusta todeksi

  1. Pingback: Haaveitako vain? – Sen näkee sitten - Pietar.in

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.