Kaiken pahan alku ja juuri

Maiju, syntynyt armon vuonna -87 kevät-tuulten puhaltaessa, saanut unelmoijan siipien lisäksi matkakumppaniksi diagnoosin CMD ja monta kompastuskiveä elämän varrelle. Väistelee niitä silti yhäkin sähköpyörätuolia käyttäen.

On parhaimmillaan kertoessaan omasta mielestään ”hirveän hauskoja juttuja”, ostoksilla silmät kiiluen bongailemassa kaikkea ihanaa, tai ihan vaan rämpyttäessään pleikkarilla tapan-kaikki-pelejä.

Vaimo, sisar ja kummitäti, ikuinen runotyttö ja vastarannan kiiski. Runoilee, kirjoittaa ja piirtää. Haaveilee taidemaalarin urasta ja suuttuu, jos ei saa aamukahvia. Ihanan kamala, ikuinen Pikku Myy, jota joko rakastat tai vihaat.

Blogin kirjoituksen tarkoituksena saada kaikki pään sisällä liikkuva oksennettua jonnekkin, ja ehkä siinä sivussa saan tuotua jollekkin piristystä päivään. Pysykää kuulolla!

Matka voi alkaa, Totoro ja Esi-Isä mukana.

Matka voi alkaa, Totoro ja Esi-Isä mukana.

 

8 thoughts on “Kaiken pahan alku ja juuri

 1. Rakas ihana Maiju ja miehesi Pietari <3

  Haluan vain anoa että olette auringon nousu ja lasku ja kaikki siltä väliltä.
  Mikä ihana pariskunta joka sairaudestanne huolimatta olette positiivisia, hauskoja, sydäntä särkeviä. Voi kiitos kaikesta tästä meille jotka naristaan turhanpäiväisitä asioista.
  Kaikki tämä autaa ainakin minua ajattelemaan että elämä ei olekaan niin tylsää
  vastoinkäymisistä huolimatta. jokainen päivä on suuri lahja meille kaikille.
  Luen innolla kaiken mitä kirjoitatte ja sinä Maiju olet jo taiteilija sekä kyvyiltäsi että ajatuksiltasi. PÅeukut pystyyn vaan ja ihanaa yhdessä oloa teille ja meille muille.
  Rakkaudella Liisa Ruotsista <3

  • Kiitos kauniista kommentistasi, sait ainakin miut herkistymään! On ilo kirjoittaa, on ilo saada palautetta. Perusajatuksena kirjoituksissani haluankin tuoda esille sitä, että elämä on kaikesta huolimatta aika mukavaa. Kaikki palaute on tervetullutta, kiitos Sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.