Pastellivärejä ja salamurhia

On pitänyt kirjoittaa monestakin eri aiheesta, joten summa summarum päädyinkin kertoilemaan teille viime aikojen kuulumisiani.

Elämään on mahtunut taas monenmoista säpinää, mutta ehkä eniten blogin aihemaailmaa läheltä liippavia ovat nämä seuraavat jutut. Päädyin nopean harkinnan jälkeen tekemään uuden meikin hartsinukelleni Naavalle, tuolle Hujoon ketunrääpäleelle. Hujoo-nukkefirman Penny-niminen kettu on siis kyseessä, miulle ja muille tottelee nimeä Naava. Entinen meikki oli niin epäonnistunut, että kokeilin uutta. Noh, en mie vieläkään tyytyväinen ole, (olenkohan koskaan?), mutta tältäpä hän nyt näyttää:

Naava

Naava

Sain myös monen kuukauden odottelun jälkeen ilmoituksen nukkejen yhdeltä välitysfirmalta, Think Pink!:iltä, että Dollzone Miss Kitty-nukke on vihdoin lähtenyt postissa kohti Suomea tulemaan. Olen niin innoissani! Kyseessä olisi kuitenkin pitkästä aikaa yksi ihan uutena ostettu kokonainen nukke.

Olen pikkuhiljaa lämmennyt myös vitriinin päällä majailevalle Pullip Akemille, ja tarkoitus olisi kuvailla tuotakin tyttöä jossain vaiheessa.

Pullip Akemi

Pullip Akemi

Kirpparilöytöinä Facebookin kautta ostelin Monster High-nukkesarjan Draculauran, josta kokeilen muokkailla jonkinnäköisen fairy kei-tyylisen hahmon. Fairy kei-tyylisuunta on siis tokiolaisen vaatekauppa Spank!:in omistajan Sauri Tabuchin kehittämä söpö, pastelliväreillä ja kirkkailla asusteilla leikittelevä pukeutumistapa.

Fairy kei

Fairy kei-tyyliä

Pelimaailmaan on tarkoitus upota tässä jokin päivä, kotiin tupsahti käytettynä ostetut Assassin’s Creed-pelisarjan Brotherhood ja III-osat, sekä Silent Hill Downpour. Kaikki pelit ovat Playstation 3-konsolille, ja tavoitteena saada kaikki pelattua läpi ilman suurempia helpotuskoodeja joita mie pelokas käytän yleensä kaikissa jännittävissä peleissä… noloa?

Assassin's Creed 3

Assassin’s Creed 3

Mutta, ehkä tässä tälle kerralle taas juttua. Kertokaas, mikä pelisarja teitä koukuttaa? Entä onko muita jotka keräilee jotain nukkesarjaa?

5 thoughts on “Pastellivärejä ja salamurhia

  1. Kiitos blogista. oletko kuullut Blythe nimisistä nukeista? Teen Pinteretiin tauluja ja siellä on ollut näitä nukkeja. Kiinosataisi tietää saako niitä Suomesta tai netistä tilamalla.
    Hannele

    • Hei! Olen kuullut Blytheistä, mutta itse en ole niihin hirveästi perehtynyt. Suomesta ainakin http://www.mollamania.net/ osoitteesta löytyy Blythejä, tosin taitavat aina olla loppuunmyytyjä. Kannattaa toki kysyä kaupan pitäjältä suoraan! Ulkomailta löytyy ainakin http://www.ebay.co.uk/ verkkokaupasta, jos osaa englantia. Toivottavasti oli edes jotain apua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.