Runo Maijulle

Pakko oli tulla kirjoittamaan pikainen postaus, sain nimittäin mieheltäni maailman suloisimman runon, joka on pakko jakaa tännekkin.

Mieheni ei todellakaan ole runoilija-tyyppiä. Kaikilta ei vain runous synny niin, miten sen sanoisi, itsestään. Arvostan suuresti tätä elettä, kun Pietari oli kirjoittanut ihan itse runon juuri miulle. Tärkeintä, on se, mitä tällä runolla halutaan sanoa.

”En aina osaa olla tarpeeksi hyvä, riidan tullen lentää usein sana ruma.
Olen välillä tyhmä kuin saapas, silloin sanat syvältä viiltää saattaa.
Olet välillä minulle kuin itsestäänselvyys, niin en haluaisi asian olla.
Jos näin alkaa usein olla, silloin olen aivan nolla.
Tapojani huonoja tahdon muuttaa, tukea siihen tarvitsen rakkaan.
Kiitos kun ymmärrät minua, rakastan ja arvostan suuresti Sinua.”

Pietari on kuin Totoro, suloinen.

Pietari on kuin Totoro, suloinen.

3 thoughts on “Runo Maijulle

 1. Hei Maiju!
  Sait Pietarilta ihanan runon! Siitä huomaa,että hän todella arvostaa ja rakastaa sinua!
  Kuva jonka piirsit on tosi hieno! Parisuhde on joskus aika vaikeaa …ja sen eteen on tehtävä työtä. Mutta on ihanaa,kun on vierellä ihminen,jota rakastaa♥
  Minulla se ihminen on nimeltään Ari♥ Me olemme olleet aviossa tänä vuonna jo 42 vuotta. Onnen pipanoita teille Maiju ja Pietari♥

 2. Mieleni on jo aiemmin tehnyt kirjoittaa tämä, ja nyt sen teen.
  Emme tunne henkilökohtaisesti, mutta olemme facekavereita. Katselin ja ”tutustuin” ensin Pietariin, ja hänen mukanaan myös Sinuun.

  Haluan sanoa, että ihailen Sinua.
  En siksi, että olet nuori ja kaunis (vaikka niinkin on), en siksi, että olet nuori ja rakastat (mikä on ihanaa). Ihailen Sinua samasta syystä kuin miestäsi: sisäisen palon ja voiman takia, joka saa Sinut uskaltamaan, kokeilemaan, elämään ja iloitsemaan. Sellainen tuli ihmisen sisällä ylittää esteet, kuten esimerkiksi pyörätuolin tai lihassairauden. Sellainen meillä kaikilla tulisi olla, ja kaikkien pitäisi tavoitella unelmiaan ja toiveitaan. Vaikka emme aina niihin yltäisikään.
  Lisäksi olen onnellinen puolestasi, että olet löytänyt elämäsi rakkauden. Olen itse seurustellut saman miehen kanssa pian 25 vuotta, ja tielle on mahtunut kaikenlaista. Se kaikki on kuitenkin ollut helpompi kestää yhdessä, toista kädestä pitäen. Ja vaikka kaikki muu menisi, eletty rakkaus on kuin jalokivi, jota kukaan ei voi sinulta viedä.
  Hienoa Lontoon reissua. Sinä pärjäät, ja siitä tulee hieno kokemus. Olen käynyt siellä, kaupunki on upea.
  Kaikkea hyvää Sinulle ja Pietarille,
  Taija Sinikka

  • Voi kiitos ihanasta kommentistasi Taija Sinikka! 🙂 En oikein tiedä, mitä sanoa, häkellyin aivan. Kiitos suuresti kauniista sanoistasi, ja toivottavasti teillä on miehesi kanssa tulossa rakkaudentäyteinen ja ihana kevät ja kesä. <3 Kaikkea hyvää myös siun elämääsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.