Angelic Pretty – kauniiden mekkojen lumo

Pukeudun lolitaan nykyisin harvoin mutta sitäkin hartaammin. Tykkään keräillä mekkoja kaappiin ja olenkin saanut hamsterin maineen keräilyn takia. Ostan sekä uusia, että käytettyjä mekkoja ja hameita. 

Yksi suurista haaveistani olisi joskus omistaa kaikki unelmamekkoni/hameeni ja pystyä niihin yhä pukeutumaan. Lolita-muoti antaa miulle paljon, Facebook-ryhmä Lolitat Suomessa on ollut hyvä lisä harrastukselle, ja olen oppinut tuomaan omaa naisellista puoltani enemmän esille, kun voi pukeutua ihaniin röyhelöihin. Hassua sinänsä, kun lapsena ja pitkään aikuisiälläkin olin täysin hameista piittaamaton.

Lempibrändini lolitamuodissa on Angelic Pretty, koska heiltä löytyy ne pastellisimmat ja söpöimmät mekot. Omistan myös offbrand-hameita ja mekkoja, mutta en suosi niitä. Ei niissä kuitenkaan mitään vikaa ole, itse tykkään vain ajatuksesta että voin tukea suunnittelijoiden kovaa työtä printtien parissa ostamalla aidon tuotteen. Tässä listattuna miun unelmavaatteet Angelic Pretty:ltä.

Salopettet:

Shy Bear, pinkkinä

Happy Candy, pinkkinä ja punaisena

Ribbon Friends, pinkkinä

Dreamy Dollhouse Ribbon, pinkkinä ja mustana

Hameet:

Toy Fantasy, valkoisena

Marchen Ribbon, pinkkinä, valkeana tai mustana

Candy Girl, vaaleanpunaisena

Mekot yms.

Polkadot Switching Embroidery Cutsew, valkeana

Sugary Carnival, re-release OP, pinkkinä

Assorted Cookie Cutsew OP, kaikki värit

Cutsew Parka OP, pinkki-sinisenä

Happy Garden OP, pinkkinä

Milky Way Cutsew OP, ensisijaisesti musta-valkeana.

Mitä mieltä te olette näistä mekoista? Onko joku ylitse muiden, vai onko koko tyyli teistä omituinen? Jätäthän kommenttia! 🙂 Jatkossa on tulossa postaus myös vaatekaappini sisällöstä.

2 thoughts on “Angelic Pretty – kauniiden mekkojen lumo

  1. Maiju vasit ihan udden maailman mekoista. sana lolita toi milleyhtymiä vähän hätkähdin, mutta nämä kaiki ovat omalla tavallan ihania. Suosikkiani olivat valkoinen jossa oli vaaleanpunaisia rusetia ja täysi musta. Laia joskus kuvi jossa niitä sinun ylläsi. Ehkä niitä on ollutkin mutta en vaan ole tiennyt
    olet ihana tyttö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.