Kuulumisia

Taas on vierähtänyt aikaa viime bloggauksesta. Kertoilenpa siis aikani kuluksi tässä viime ajan kuulumisia.

Aika on mennyt ihan kotona pyöriessä ja keväisistä ulkoilmoista nauttiessa, mutta Lontoossakin tuli pyörähdettyä huhtikuussa ja tulevana viikonloppuna lähdemme sukuloimaan Lappeenrantaan. Lontoon matka oli täynnä mahtavia hetkiä, ja kaikki sujui yllättävän hyvin. Lentokoneessa pelkäsin kyllä sekä meno- että tulomatkalla. Menomatkalla Pietari ja paluumatkalla avustajani saivatkin tietää, mitä on matkustaa paniikkihäiriöisen ja muuten vaan pelokkaan ihmisen kanssa koneessa. Puristin molempia käsistä sen verran lujaa… En varmaan ihan heti ole lähdössä koneeseen uudestaan, mutta en koskaan sano ei koskaan.

Lontoossa tuli myös testattua metroa, junaa ja käytyä maailmanpyörässä. Viimeisin olikin sitten se fiasko, kun kärvistelin itku silmässä koko matkan nähtävyyksien yli. Paniikkikohtaus kun ei kysynyt enää lupaa tulla. Mutta mitä kaikkea ihanaa minä koinkaan! Uusia ihmisiä, ihania kauppoja ja maailman paras synttäripäivä. Joka aamu tuli myös syötyä kasa pannukakkuja. Lontooseen jäi kaipuu.

Kotona ei kuitenkaan enää kauaa tarvitse kärvistellä kun lähdemme reissulle Tukholmaan. Varasimme risteilyn Commodore-hyttiluokasta Silja Symphonylta. Viime risteilystä onkin jo aikaa, viimeksi olen käynyt Tallinnassa yläaste-ikäisenä. Helsingissäkin keretään olla yksi yö. Kerkesin kyllä jo kertoa kaikille miten laivatkin uppoaa, mut ehkä mie yritän jatkossa rajoittaa tätä neuroottisuutani kun ei se lentokonekaan pudonnut… 😉

Muutenkin kuuluu hyvää, kesä tulee kovaa vauhtia. Miten teidän kesäsuunnitelmat? Oletteko lähdössä reissaamaan ympäri Suomea, tai vietättekö mökkilomaa? Meillä on suunnitelmissa ainakin festareita!

Ilmojen halki kävi Maijunkin tie...

Ilmojen halki kävi Maijunkin tie…

2 thoughts on “Kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.