Keräilyn iloja

Mie olen oikeastaan aina keräillyt jotakin. Pienenä keräilin tarroja ja pehmoleluja, mut hmm, niinhän mie kerään vieläkin pehmoleluja! Jotkut asiat ei vissiin ikinä muutu? Ajattelin tässä postauksessa ihan vaan listata kuvien kera asioita, joita tällä hetkellä keräilen. 

Ihan ensiksi kuitenkin, onko muita keräilyyn hurahtaneita? Minkälainen päänsisäinen keskustelu teillä on, jos näätte vaikkapa kaupassa jonkun keräilemänne tavaran, vai keräättekö esimerkiksi pullonkorkkeja, joita saa ihan ilmaiseksikin? Oletteko tunteneet joskus noloutta tai häpeää keräilykohteenne takia? Entä suurta iloa tai onnistumisia?

 

1. Disney-piirretyt. Tämä on suhteellisen tuore harrastus, vielä ei ole montaa elokuvaa kaappiin kertynyt. Muutama kuitenkin. Omia lemppareitani on Aristokatit ja Topi ja Tessu.

Katsottavaa kerrakseen

Katsottavaa kerrakseen

2. Kaikki My Little Pony-sälä. Enemmän tykkään nykyisestä G4-sarjasta, mutta toki vanhat ponit ja ponitavarat ovat myös lähellä sydäntä. Olen rajoittanut ponikeräilyn noihin pieniin leluponeihin ja oheissälään. Yksi pehmokin löytyy, mutta siltä irtosi silmät 😀 Mahtava Br-lelut laatu…

Ponit pienessä yksiössään

Ponit pienessä yksiössään

3. Muumimukit. Näistä moni tietääkin jo, eli muumimukeja olen keräillyt useamman vuoden. Kaikista rakkain muki on tuo ylhäällä keskellä oleva nyt jo haalistunut punainen Muumimamma-muki. Se on ensimmäinen omaksi saatu muki, ja aina se ykkönen. Joitakin mukeja on myös tuplia ja niistä on toinen kappale ihan arkikäytössä. Lisäksi miulla on pari lasia, muumikirja ja lasipostikortti ja lautasia.

Muumimukeja

Muumimukeja

4. Harry Potter-kirjat. Omistan kaikki Potter-sarjan kirjat suomeksi, englanniksi ei ole tullut vielä hankittua. Suuri Otuskirja ja Maaginen Maailma löytyy myös. Olen lukenut kaikki kirjat yli kymmenen kertaa. Voisin keskustella kirjojen maailmasta ja henkilöistä vaikka miten paljon.

5. Hartsinuket. Lue aiempi postaus täältä. Pari nukkea istuu hyllyssä (Riiko ja Kastanja tällä hetkellä), loput nököttävät meikkiä tai vaatteita odottamassa laatikoissa. Nukkeja on nyt 5.

Potter-kirjat ja hartsinukeista osa

Potter-kirjat ja hartsinukeista osa

Harry Potter-kirjoja lisää

Harry Potter-kirjoja lisää

6. Ketut. Kaikenlainen kettu-aiheinen tavara on ollut ihanaa aina siitä asti, kun luin Pikku Prinssi-kirjan. Siinähän kettu opettaa prinssille tärkeitä elämänviisauksia, kuten sen, että elämän on tärkeämpää kuin määränpää. Itse yritän vaalia myös tuota viisautta. Miulla on myös kettutatuointi olkapäässä.

Ketut

Ketut

7. Hello Kitty. Kitty-keräilyni on tätä nykyä rajoittunut vain pehmoihin, mutta himoitsen kyllä kaikkea pikkutavaraa ja vaatteita, joissa tämä söpö hahmo esiintyy. Tiesittekö, että Hello Kitty ei oikeasti edes ole kissa, vaan pieni tyttö?

Hello Kittyt

Hello Kittyt

8. Palace Pets. Disney-yhtiön lelusarja toi esiin animaatioprinsessojen lemmikit, jotka elävät palatseissa. Jokaisella Disney-prinsessalla on siis omia lemmikkejä joista on tehty keräilyhahmoja. Näitä bongailen aina alesta, ja söpöimpiä tulee ostettua ihan normihinnallakin. Pastellivärit ja eläimet, en voi vastustaa! Ja glitteriä, pörröhäntiä…

Palace Pets

Palace Pets

Palace Petsit ja lisää ponisälää

Palace Petsit ja lisää ponisälää

8. Kaikki satunnainen ihanuus. Isot pehmot, kauniit mekot ja pinkit jutut = parasta. Herkäksi runotytöksi miussa on vaan liikaa itsepäisyyttä 😉

Muita pehmoja

Muita pehmoja

2 thoughts on “Keräilyn iloja

  1. Meillä näkyy olevan samoja keräilykohteita. Muumimukit ja vähän muutkin muumit on sydäntäni lähellä. Oona leikki pienenä My Little ”poneilla” ja nyt olen kirppareilta etsinyt lisää noita vanhoja ponejs.

    Vanhat kahvipurkit on minun keräilykohde. Kerään myös muita peltipurkkeja ja -rasioita. Mutta niille on löydettävä aina joku käyttötarkoitus ennen kuin teen ostopäätöksen.

  2. Mä kerään kirjoja. Tällä hetkellä kasviskeittokirjoja, löytyy kuitenkin myös Potterit ja muutama muukin fantasiakirja (siis muutama kirjahyllyllinen). Tykkään kattoa leffoja, mutta tila loppuis kesken jos niitä keräilis. Myös koiran tarvikkeita löytyy runsaasti vaikka en niitä kerääkään. Muutenkin yritän rajoittaa tavaran määrää, mutta kirjoja en voi vastustaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.