Vuonna 2016…

Vuosi on jälleen aluillaan ja on aika vähän pysähtyä miettimään, mitä kaikkea sitä toivoisi vuodelta. En juurikaan ole harrastanut tällaisia miettimisiä asioiden saavuttamisen suhteen ennen, mutta kokeillaan!

Ihan ensimmäisenä itsellä tulee mieleen terveys ja sen säilyttäminen. Halu voida hyvin. Aion edelleen jatkaa linjaani syömisen ja sen ikuisen opettelun suhteen. Haluan nauttia ruuasta ja opetella valmistamaan sitä paremmin, sekä olla itselleni armollinen herkuttelun suhteen. Painoni on nyt vakiintunut uomiinsa, ja sen haluan säilyvän. En itse usko enää minkään totaaliseen kieltämiseen, vaan enemmänkin mennään kuunnellen omaa kehoa.

Kahvista yritän kyllä päästä pikkuhiljaa kokonaan eroon, mutta sen juomisen haitat itsellä liittyy paniikkioireiden pahenemiseen, koska kahvi aiheuttaa hermostuneisuutta ja riippuvuutta. Alkoholin poistamisesta omasta elämästäni ei myöskään ole koitunut itselleni mitään haittaa, joten samalla linjalla aion jatkaa. Toivoisin myös lihassairauden pysyvän näin hyvin hallinnassa, kuin mitä se nyt on. Terveyttä toivon myös läheisilleni.

Toivoisin matkustelevani paljon, se kun saa niin hyvin irti arjen haasteista ja tuo asioihin aina uudenlaista perspektiiviä. Miulle riittäisi ihan Suomen sisällä tehtävät pienemmätkin reissut, vaikka toki ulkomaille lähteminen olisi se paras juttu. Lentopelkoni takia en kuitenkaan usko sen toteutuvan, ellei joku keksi kalauttaa miuta tajuttomaksi ennen koneeseen raahaamista ;).

Siinä varmaan miun päälimmäiset tavoitteet on tälle vuodelle, unelmana on toki kirjoittamisen ja maalaamisen jatkaminen. Olisi upeaa pystyä tienaamaan omalla luovuudellaan pienesti.

Mutta, mitkä on Teidän unelmia/tavoitteita vuodelle 2016?

Uusin maalaukseni "Kettu vinossa"

Uusin maalaukseni ”Kettu vinossa”

One thought on “Vuonna 2016…

  1. Pingback: Lupaukset ja toiveet vuodelle 2016 - Pietar.in

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.