Kotini on linnani

Ollaan saatu muuton jälkeen vihdoin makuu-/olohuone jonkinlaiseen omaa silmää tyydyttävään järjestykseen, joten päätin ottaa muutamia kuvia ja laittaa niitä teille lukijoillekin nähtäville.

 

Vielä on keskeneräistäkin, mm. johtoja roikkuu edelleen liikaa näkyvillä televisiosta ja Playstationista. Silti, mie rakastan meidän kotia. Sisustus on meidän haluaman tyylin näköistä, täynnä pehmeyttä ja söpöyttä.

Uusi vitriini

Uusi vitriini

Uudessa vitriinissä on valokuvia sukulaislapsista, muutama posliini- ja lasiesine, Pietarin SaiPa-jutut, ja loput onkin sitten miun lelukeräilyjä. Eli muutama My Little Pony, Palace Pets ja hieman isompi Pound Puppies-kokoelma. Lisäksi sieltä löytyy pari vanhaa My Little Pony-sarjakuvalehteä.

Palace Pets

Palace Pets

My Little Pony

My Little Pony

Hello Kittyt ja siilit

Hello Kittyt ja siilit

Lisää pehmoja löytyy toisestakin huoneesta, mutta makuuhuonetta koristavat mm. Hello Kittyt-ikkunalaudalla ja kettukokoelmani sekä Angry Birdsit vitriinin päällä. Pari siiliäkin on eksynyt kuvaan ja lämpömittari 😀

Pehmot vitriinin päällä

Pehmot vitriinin päällä

Seinähyllyt

Seinähyllyt

Vaaleanpunaiset hyllyt seinällä kantavat niitä vähäisiä kirjoja, joita meiltä löytyy. Eli miun Harry Potterit ja Uhrilampaat, sekä Stephen Kingin yksi kirja. Yleensä lainaan kirjat kirjastosta joten ei tule hirveästi niitä osteltua. Hyllyllä on myös kynttiläkippo, lisää pehmoja joista pakko mainita Esi-Isä ja tyttöystävänsä Essi. Ne ovat aina mukanani jokaisella reissulla kauemmas.

Yrjö Yksisarvinen sängyllä

Yrjö Yksisarvinen sängyllä

 

Apina johtoviidakossa

Apina johtoviidakossa

Sitten ”hieno” otos, tämä on vielä mietintää vievä ongelmakohta. Johdot. Niille täytynee kehittää jokin siisti ja kaunis ratkaisu. Myös lipasto menee kesällä uudelleenmaalattavaksi.

Ikkunan led-valaistus

Ikkunan led-valaistus

Ikkunaa koristavat led-valot, joihin saa monia eri värejä vaihdeltua tai jopa välkkymään. Näkymä aukeaa myös lasitetulle parvekkeelle, jonne hurauttaa kätevästi luiskaa pitkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.