Netflixin aarteita: Sarjat

Myönnetään, en varmaan tulisi enää toimeen ilman Netflixiä ja sen antimia. Illasta toiseen löytyy jotain katseltavaa ja varsinkin kipeänä ollessa on tosi mukavaa kun tietää, ettei tarvitse välttämättä hyllystä kaivaa esille aina samoja dvd-leffoja tai katsoa tv:stä samojen sarjojen jatkuvia uusintoja. Ajattelinpa siis listata ja vinkata muillekin näitä löytämiäni helmiä!

 

Näin juttusarjan ensimmäisessä osassa luon katsauksen sarjoihin. Toisessa osassa käyn läpi elokuvia.

TV-sarjat:

Sons Of Anarchy – kertoo yhdysvaltalaisesta rikollisesta moottoripyöräkerhosta. Sarjassa on koukuttava juoni ja paljon, noh, nahkaliivisiä prätkäukkoja. Jokin sarjassa vain kolahti, olkoon se sitten vaikka Jackson Tellerin vatsalihakset…

Sons Of Anarchy

Sons Of Anarchy

Heavy Water War – mieheni hehkuttama sarja kertoo natsien toisen maailmansodan aikana kehittelemästä ydinaseprojektista. En itse sarjaa seurannut, mutta jännittävä kuulemma oli. 😀

Heavy Water War

Heavy Water War

Uusi Sherlock – Mistähän aloittaisin… Tiedän, ettei sarja tee mitenkään kunniaa Arthur Conan Doylen alkuperäiskirjoille mestarietsivä Sherlock Holmesista, mutta tosi lähellä ollaan! Siis, en aikoihin ole fanityttöillyt mistään näin kovasti. Ihana sarja, huippunäyttelijät. Kertoo siis rikoksia ratkovasta Sherlockista ja tämän ystävästä John Watsonista. Itse kuulun myös Facebookin ko. sarjan kansainväliseen faniryhmään, ja voin kertoa että kovin monella sarjalla ei ole näin laajaa ja lämminhenkistä fanikuntaa.

Uusi Sherlock

Uusi Sherlock

Ripper Street – Kun Uuden Sherlockin jaksot loppuivat ennen uutta kautta, oli olo tyhjä. Ripper Street on kuitenkin hyvin paikannut tuota tyhjyyttä. Sarja sijoittuu Itä-Lontooseen Whitechapelin alueelle ja ensimmäisen kauden tapahtumat alkavat vuodesta 1889. Viiltäjä-Jack on juuri murhannut naisia ja kolmihenkinen etsiväjoukko alkaa selvittää murhia. Sarjassa on myös ihmissuhdedraamaa ja tottakai pukuloistoa!

Ripper Street

Ripper Street

Hannibal – ihmissyöntiä ja poliisi, joka yrittää selvittää omituisia murhia. Paketti parhaimmillaan! Katsoin tämän sarjan läpi ja lopussa oli vaan fiilis – wau! Jos pidät kauhusta tai psykologisesta jännityksestä, katso tämä sarja. Näyttelijäsuoritukset on myös menneet nappiin.

Hannibal

Hannibal

Breaking Bad – Huumekokkailua ja perhedraamaa. Walter White saa tietää sairastavansa parantumatonta keuhkosyöpää ja alkaa elää elämänsä vaarallisimpia aikoja. Kemianopettaja pistää taitonsa peliin keitellessään meta-amfetamiinia ja yrittää samalla pitää perhekulissejaan koossa. Sarjassa on loistavaa mustaa huumoria.

Breaking Bad

Breaking Bad

My Little Pony: Friendship Is Magic – No tottakai pastelliponit pitää mainita. Equestria on maailma toisessa ulottuvuudessa, johon poni nimeltä Twilight Sparkle lähetetään oppimaan ystävyyden salaisuuksia. Hän kirjoittaa joka jaksossa kirjeen oppimistaan asioista prinsessaponi Celestialle. Sarja opettaa paitsi elämästä, on ihanan positiivinen ja söpö! Ja hauska, niin ja… pastellivärejä täynnä 😉

My Little Pony: Friendship Is Magic

My Little Pony: Friendship Is Magic

Kertokaahan omat sarjasuosikkinne kommenteissa!

2 thoughts on “Netflixin aarteita: Sarjat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.