Tanssipeli Touch

Olen jättänyt blogin täysin huomiotta, mutta nyt ajattelin raapustaa edes jotain luettavaksi. Aiheeksi valitsin tällä kertaa jälleen kerran uuden, koukuttavan pelin, jota olen pelaillut. Kyseessä on tanssipeli nimeltä Touch.

 

Mikä?

Touch-tanssipeli, toimii 3Claws-nimisen peliportaalin kautta.

Miten?

Touchia pääset pelaamaan, kun lataat tietokoneellesi täältä ohjelman, jonka asennuksen jälkeen kirjaudut sisään nettisivulla luoduilla tunnuksillasi. Myös Facebookilla kirjautuminen on kätevä, mutta useimmiten rikki, joten tunnukset kannattaa kirjoittaa ylös ja käyttää niitä. Sen jälkeen valitset listasta peliserverin, jolla haluat pelata. Serverit ovat lähes poikkeuksetta täynnä, joten sinänsä on sama, minkä valitset aloittaessasi. Jatkossa vain muistat, mille kirjauduit. Seuraavaksi pääsetkin luomaan oman tanssijasi! Älä säikähdä aluksi suppeaa asu- ja ulkonäkövalikoimaa. Se paranee pelin kaupasta ostettavilla tavaroilla, kunhan saat kasaan pisteitä tai krediittejä.

Pelaaminen

Touchissa pelataan erilaisissa ”chat-huoneissa”, jonne liitytään vain klikkaamalla halutun huoneen nimeä. Voit toki myös perustaa oman huoneen ja päättää, mitä biisejä tanssitaan. Erilaisia pelimoodeja on useita, aina paritanssista joukkuekilpailuun. Pelaaminen tapahtuu nuolinäppäimillä tai nuolinäppäimillä sekä WASD-kirjainnäppäimillä. Joskus tarvitaan tuon kaiken nuolien rämpyttämisen lisäksi välilyöntiä. Biisien nopeudet vaihtelevat matelevan hitaista supernopeisiin ja voitto onkin kiinni paitsi nopeudesta, myös taidosta kerätä nuolet oikeassa järjestyksessä. Voitoista kerää itselleen pisteitä ja krediittejä, joilla taas voi ostaa kaikenlaista sälää. Oikeata rahaakin peliin saisi upotettua ostamalla RC-virtuaalivaluuttaa, mutta ilman ostamistakin pärjää. Peli vaatii vain hermoja ja sormien nopeutta sekä rytmitajua.

Tanssin lomassa pystyy myös juttelemaan muille pelaajille, osallistumaan kilpailuihin ja toki aina uudelle tanssikierrokselle voi valita omasta repustaan erilaiset vaatteet. Henkilökohtaisesti olen tykännyt Touchin kansainvälisestä ilmapiiristä, ja on tullut juteltua niin korealaisten kuin englantilaistenkin kanssa niitä näitä. Ongelmatilanteisiin voi aina kysyä neuvoa muilta pelaajilta tai pelin moderaattoreilta. Kannattaa ainakin kokeilla, mitä tykkäät! Itse pelaan nimimerkillä kettumaikki serverillä Sakura. Tulkaa juttelemaan 🙂

 

Hahmoni pelissä

Hahmoni pelissä ja huonevalikot

Erilainen asu ja kampaus

Erilainen asu ja kampaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.